Mandala tekenen met Patroontjes

De mandala's die je gaat tekenen tijdens deze cursus gaan we vullen met patroontjes die je intekent met fineliner. Doordat de patroontjes steeds herhaald worden kom je in ontspanning. En door het aanbrengen van schaduw en kleur kom je ook helemaal tot rust. 

Soms lijken deze mandala's heel ingewikkeld, maar doordat je elk patroontje, elke lijn stap voor stap tekent valt dit reuze mee. En kan eigenlijk iedereen het.

Tijdens deze cursus ga je 9 mandala's uitwerken in 8 lessen. Elke les ga je een andere opzet en andere patroontjes gebruiken. 

Ook ga je op verschillende kleuren papier werken.

Aan het einde van de cursus heb je genoeg handvatten om zelf ook een mandala met patroontjes op te zetten en uit te werken.

 

Het lespakket wordt in gedrukte vorm verstrekt. Voor mijzelf merk ik dat ik meer tot rust kom als ik een fysiek boek voor me heb liggen. Voor mijn gevoel kun je dan beter je eigen tempo bepalen, krijg je meer feeling met het materiaal en straalt het meer rust uit dan bijvoorbeeld een computerscherm.

 

Omdat het allemaal om ontspanning draait vind ik het belangrijk dat je je eigen tempo kunt bepalen. Je mag tot 2 jaar na aanvang van de cursus het huiswerk naar mij opsturen.

 

De zelfstudie cursus bevat:

- Het lesboek in gedrukte vorm

- Een papierpakketje met verschillende kleuren papier die nodig zijn voor de lessen.

- Een duiding van elke mandala die je me opstuurt als huiswerk

- 2 jaar huiswerkbegeleiding vanaf aanvang cursus via mail en telefoon

- Toegang tot de besloten Facebook groep "Kim & Zo Creations mandala tekengroep"

 

Kosten: Volledig lespakket per post  € 75,- (incl. verzendkosten binnen Nederland)

Vul voor bestellen onderstaand formulier in. 

Zodra ik je bestelling heb ontvangen, krijg je van mij een bevestigingsmail met extra informatie en de betalingsvoorwaarden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.