Labyrint Mandala

In tegenstelling tot een doolhof kun je in een labyrint niet verdwalen. Het gaat bij het tekenen en beleven van een labyrint om de weg en de concentratie.

Door het pad naar het centrum geconcentreerd te "lopen" ga je op zoek naar je innerlijke kern, je hart. Om vervolgens datgene wat je op je pad daarnaar toe hebt gevonden/geleerd weer mee naar buiten te nemen. 

Het labyrint kun je gebruiken om in concentratie met een eigen actueel thema bezig te zijn of gewoon om je te ontspannen en tot rust te komen.
Wil je met en bepaald thema aan de slag dan kunnen woorden dit kracht bijzetten. Tijdens de workshop mag je die op diverse manieren toevoegen. Je kunt ze opschrijven, maar ze ook bijvoorbeeld uit tijdschriften halen en ze in je tekening verwerken.

 

Tijdens deze workshop leer je over de geschiedenis van het labyrint en hoe je deze kunt tekenen en desgewenst de energie kunt gebruiken in je dagelijks leven. Aan de hand van tekenoefeningen ga je kennismaken met het labyrint. Na een speciale Labyrint meditatie ga je daarna de Labyrint mandala tekenen die je volledig naar eigen wens mag gaan uitwerken. 

Hoe je dit alles kunt doen vind je in de uitgebreide beschrijving van het lespakket. Ook de Labyrint meditatie vind je hier in terug. 

 

Ook vind je in het lespakket een uitgebreide beschrijving wat de mandala algemeen is en komen de kleurbetekenissen in het algemeen aanbod.

Uiteraard bevat het ook een materiaallijst en de uitleg hoe je je mandala's naar mij toe mag sturen.

 

De zelfstudie workshop bevat:

- Het lesboek in gedrukte vorm.

- Een duiding van de mandala die je me opstuurt als huiswerk.

- 2 jaar huiswerkbegeleiding vanaf aanvang workshop via mail en telefoon.

- Toegang tot de besloten Facebook groep "Kim & Zo Creations groep".


Labyrint Mandala

€ 12,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen