Impossible Triangles Mandala

Deze Impossible Triangles Mandala heeft een mooie symbolische betekenis.

Soms kom je in het leven dingen tegen die onmogelijke lijken of worden gezien als obstakel. Maar door kleine stapjes te nemen en te werken met een duidelijk plan kun je vaak veel meer bereiken dan je denkt. Gun jezelf de tijd om van het onmogelijke het mogelijke te maken.

Tijdens het opzetten en uitwerken kun je de energie van deze mandala gebruiken om je wens of doel te verwezenlijken of inzicht te krijgen in hoe je dat zou kunnen gaan aanpakken. Dit komt omdat je je goed moet concentreren en je beide hersenhelften moeten samenwerken. Het effect daarvan is dat je heel erg in het NU komt en ideeën en wensen weer gaan stromen.

 

In dit lespakket vind je 2 beschrijvingen van de Impossible Triangles Mandala's en ook bevat het een kleurplaat die je voor jezelf zo vaak mag uitprinten (of kopiëren) als je wil.

Het lespakket bevat een materiaallijst, een uitgebreide beschrijving van het thema, uitleg over het aanbrengen van schaduw en kleur. En natuurlijk de werkopzet van de mandala's, enkele voorbeelden en de kleurplaat.

 

Kosten:      Lespakket per post                           € 14.95 (excl. verzendkosten)

                     Lespakket digitaal (PDF)                  € 9,95

                     

Vul voor inschrijving onderstaand formulier in. Wil je het lespakket per post ontvangen geef dan ook je adresgegevens door in onderstaand formulier.

Zodra ik je inschrijving heb ontvangen, krijg je van mij een bevestigingsmail met extra informatie en de betalingsvoorwaarden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.