Edelstenen Workshop

In de Edelstenen workshop leer je stap voor stap hoe je deze prachtige stenen kunt inkleuren en er een mooie setting omheen kunt tekenen. 
Het lespakket bevat informatie over licht, schaduw en kleurtechnieken om de stenen zo realistisch mogelijk te maken. Ook vind je er een materiaallijst met materialen die je nodig hebt om de edelstenen en hun settings te tekenen.

Naast dat je in deze workshop leert hoe je edelstenen in kleur en op zwart papier kunt kleuren, bevat het ook een beschrijving over het kleuren van parels.

Ook lenen deze technieken er zich heel goed voor om in een mandala te verwerken. Daarom vind je in het pakket ook een mandala opzet waarin ik je laat zien hoe je dit eventueel kunt doen.

 

Kosten: Lespakket per post                              € 15,00 excl. verzendkosten

                Lespakket digitaal (PDF)                   € 9,95                           

Heb je het pakket al eerder bij mij besteld en wil je graag toch ook de mandala opzet ontvangen. Dan kun je deze los bestellen als PDF. Je ontvang de opzet na betaling dan in je mail waarna je hem desgewenst kunt uitprinten en toevoegen aan het lespakket dat je al hebt.

Ook als je alleen de opzet wil ontvangen kan dat, maar bedenk dan dat er verder geen uitleg wordt gegeven over de kleurtechnieken en dat deze opzet uitsluitend in digitale vorm te bestellen is.

 

Kosten: Opzet Edelstenen Mandala (PDF)  € 1,50


Vul voor inschrijving onderstaand formulier in. Wil je het lespakket per post ontvangen geef dan ook je adresgegevens door in onderstaand formulier.

Zodra ik je inschrijving heb ontvangen, krijg je van mij een bevestigingsmail met extra informatie en de betalingsvoorwaarden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.