Basiscursus Heilige Geometrie

Tijdens deze Basiscursus Heilige Geometrie leer je de grondbeginselen en theorieën over de Heilige Geometrie. 

 

De Heilige Geometrie is al zo oud dat er in de Egyptische spirituele mysteriescholen al in werd onderwezen. Hier leerde men dat de vormen van de Heilige Geometrie door God gebruikt werden om het universum te scheppen. Het werd/wordt gezien als het geheim waar alle universele bouwblokken uit voortkomen.
Het woord heilig in Heilige Geometrie heeft echter niks met religie te maken, het staat voor heel-wording, heling. Door je volledig te concentreren op het zetten van de cirkels, de opbouw en natuurlijke de creatieve uitwerking kun je ontspannen en hebben positieve energie en gedachten ruimte om te stromen. Ook kun je dan bepaalde emoties voelen en kunnen de vormen en uiteindelijk de mandala's helend werken.

 

Tijdens de cursus ga je 8 mandala's uitwerken. Je begint met de Vesica pisces, vervolgens het Genesispatroon, dan de 5 platonische vormen en je sluit af met de Flower of Life. Om de 5 platonische vormen te kunnen tekenen ga je daarvoor als basis de Fruit of Life gebruiken.

Al deze vormen en figuren zijn verbonden aan kleuren, de elementen, symbolen en gevoelswaarde. Per les vind je in het lesboek een uitgebreide omschrijving hiervan. Dit helpt om de kracht van de vormen te versterken en je de helende werking te laten ervaren. Ook ga je een positieve affirmatie/krachtzin naast de tekening leggen waar je je nog extra op kunt richten om het gevoel te versterken. En natuurlijk ga je de mandala uiteindelijk op je eigen creatieve manier uitwerken. 

 

De lessen zijn zo opgebouwd dat je rustig kennis maakt met de theorie, meerwaarde en de energie die horen bij het mandala tekenen. Aan het einde van de cursus heb je dan een hele mooie verzameling tekeningen en nieuwe inspiratie om zelf verder te gaan met het mandala tekenen of met een van mijn andere cursussen.

 

De zelfstudie cursus bevat:

- Het lesboek in gedrukte vorm

- Een duiding van elke mandala die je me opstuurt als huiswerk

- 2 jaar huiswerkbegeleiding vanaf aanvang cursus via mail en telefoon

- Toegang tot de besloten Facebook groep "Kim & Zo Creations groep"

 

De 8 lessen binnen Basiscursus Heilige Geometrie zijn:

LES 1 VESICA PISCES

LES 2 GENESISPATROON/SEED OF LIFE

LES 3 TETRAËDER

LES 4 HEXAËDER

LES 5 OCTAËDER 

LES 6 ICOSAËDER

LES 7 DODECAËDER

LES 8 LEVENSBLOEM/FLOWER OF LIFE   


Basiscursus Heilige Geometrie

€ 85,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Wil je deze zelfstudie cursus doen zonder huiswerkbegeleiding en duidingen? Dan kun je het lesboek ook los bestellen.

Kijk voor meer informatie op de Losse Lesboeken pagina.