5 Spirituele Elementen Mandala

Volgens de Ayurveda, een traditionele geneeswijze uit de Vedische traditie, is alles in het universum opgebouwd uit de 5 elementen. Met "alles" bedoelen we dan zowel onze innerlijke als uiterlijke wereld.
De 5 elementen zijn, Ether, Lucht, Vuur, Water en Aarde.

De 5 elementen zijn ook de bouwstenen van je persoonlijkheid en zijn verbonden aan verschillende karakter eigenschappen, je lichaamsbouw, je gedrag en aanleg voor fysieke aandoeningen. Ook zijn ze verbonden aan onze zintuigen, waarneming van en uiting aan de wereld om ons heen. Omdat ze dus verbonden zijn aan onze karakter eigenschappen zul je je vaak door het ene element meer aangetrokken voelen dan tot het andere.

Verder staan de 5 elementen ook in verbinding met astrologie, de chakra's, cijfers, dieren, de seizoenen, planeten, edelstenen en vormen.

Door een mandala te tekenen met de 5 elementen zul je met ze in contact komen en hun energie voelen en gebruiken.
In het lespakket heb ik de 5 elementen uitgebreid behandeld en kun je kijken welk element je het meeste aanspreekt en wat dit dan voor jou kan betekenen. Door ze op gevoel in de mandala te plaatsen kan dit veel over je vertellen en kun je dit gebruiken als spiegel voor jezelf.

 

Ook vind je in het lespakket een uitgebreide beschrijving wat de mandala algemeen is  en uiteraard bevat het ook een materiaallijst en de uitleg hoe je je mandala's naar mij toe mag sturen.

 

De zelfstudie workshop bevat:

- Het lesboek in gedrukte vorm.

- Een duiding van de mandala die je me opstuurt als huiswerk.

- 2 jaar huiswerkbegeleiding vanaf aanvang workshop via mail en telefoon.

- Toegang tot de besloten Facebook groep "Kim & Zo Creations groep".


5 Elementen Mandala

€ 12,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen