Zelfstudie cursussen en workshops

Wil je liever thuis in je eigen omgeving en in je eigen tijd een Kim & Zo Creations cursus of workshop volgen. Dat kan door middel van de zelfstudie pakketten en thuiscursussen.

 

De zelfstudie cursussen en workshops bestaan uit een zeer uitgebreid lespakket dat per post of digitaal kan worden aangevraagd.

In het lespakket vind je per thema een materiaallijst, basiskennis en een uitgebreide uitleg over de toegepaste technieken per thema. 

De lessen bevatten oefeningen om met de technieken te oefenen en uiteraard een werkopzet om zelf een uitwerking van de les te maken. 

De zelfstudie-pakketten bevatten als “huiswerk” de uitwerking van de les die je per mail naar mij mag opsturen. Hierover ontvang je dan van mij een beschrijving en bied ik je eventuele handvatten om mee aan de slag te gaan.  En natuurlijk mag je altijd contact met me opnemen voor tussentijdse vragen.

Omdat het allemaal om ontspanning draait vind ik het belangrijk dat je je eigen tempo kunt bepalen. Je mag tot 2 jaar na aanvang van de cursus of de workshop het huiswerk naar mij opsturen.

 

Ook is er een Facebook groep voor cursisten en andere geïnteresseerde.

Klik hier om je daar voor aan te melden: Kim & Zo Creations

 

Na inschrijving ontvangt je een informatieve mail over de inhoud en de voorwaarden wat betreft de zelfstudie en betaling.
Zie ook de Algemene Voorwaarden voor extra informatie (link onderaan de pagina). 

 

Hieronder vind je het overzicht van het cursus en workshop aanbod en meer informatie over de desbetreffende zelfstudie-pakketten.

Botanical Creations


Mandala cursussen


Workshops