Zonnebloem

Kleurtechnieken workshop

De verschillende onderdelen van de zonnebloem hebben allemaal verschillende texturen. Het is  daarom een bloem bij uitstek om allerlei mooie technieken en materialen op toe te passen.

 

Tijdens de Zonnebloem workshop ga je een zonnebloem inkleuren met diverse kleurtechnieken. Je kunt verschillende soorten kleurpotlood gebruiken en uitproberen.

De technieken die we gaan behandelen en toepassen zijn onder andere layering/sluieren, blinde druklijnen, stippelen en het aanbrengen van schaduw om diepte en bolling/holling te suggereren. Deze technieken zorgen ervoor dat de zonnebloem er zo natuurgetrouw mogelijk uitziet.

Geel is een lastig kleur om diepte in te krijgen. Tijdens deze workshop ga ik je uitleggen hoe je dit door gebruik van meerdere tinten en kleuren toch kunt bereiken.

 

Als het mogelijk is zullen er ook echte zonnebloemen aanwezig zijn zodat je de bloem nauwkeurig kunt bekijken.

 

De workshop is voor iedereen die geïnteresseerd is in kleuren en kleurtechnieken. 
Ook kun je deze technieken voor andere tekeningen gebruiken, zoals een mandala, kleurplaten of andere botanisch gerelateerde onderwerpen.

De tekening die je deze middag gaat maken is voorbereid op A5 papier. Dit omdat je dan ook alle technieken in de tekening deze middag kunt toepassen. We gaan ze uiteraard vooraf veelvuldig oefenen. 

Je hebt geen voorkennis of ervaring nodig.

 

Waar: Kim & Zo Creations - Ulft 

Wanneer: Op aanvraag

Tijd: Ongeveer 4 uur

Kosten: €30,- p.p

De workshop is inclusief gebruik van materiaal tijdens de workshop.

Een kopje koffie/thee met wat lekkers.

Hand-out met informatie over de geleerde technieken.

Zonnebloem Kleurtechnieken

€ 30,00

  • Uitverkocht

Staat er geen passende datum bij of is de workshop al geweest of vol, dan kun je de workshop altijd op aanvraag boeken. De workshop kan dan in Ulft in mijn huiskamer-atelier plaatsvinden of op locatie. Voor meer informatie mag je altijd contact met mij opnemen via onderstaand formulier.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.