Mandala Stenen Schilderen

Mandala stenen schilderen is een heel ontspannende en rustgevende bezigheid. Door in de vorm van de mandala stipje voor stipje een patroon op je steen aan te brengen kom je helemaal tot rust. Je bent op dat moment alleen maar bezig met creëren en niet met denken. Op die manier krijgt je hoofd even pauze.

Tijdens de workshop leg ik uit hoe je een mandala op een steen kunt ontwerpen en vervolgens leg ik de techniek en mogelijkheden van het dotpainting uit. Dit gaan we eerst oefenen op papier en vervolgens op de stenen.

 

Omdat we met de mandala vorm en energie werken kunnen we daar ook tijdens deze workshop gebruik van maken. Als je steen klaar is kan het zijn dat deze een gevoel, kracht of energie bij je oproept. Je kunt deze dan vervolgens aan je steen toekennen en als je weer behoefte hebt aan de energie of kracht de steen daarvoor gebruiken. 
Hoe je dat kan doen leg ik allemaal uit in de workshop.

 

Aan het einde van de workshop heb je de techniek geleerd en kun je er zelf thuis mee aan de slag. En je gaat met 2-3 prachtige zelf geschilderde Mandala stenen naar huis.

Alles gaat stap voor stap, dus ook als je nog geen of weinig ervaring hebt met tekenen en schilderen dan kun je deelnemen aan deze workshop.

 

Wanneer: Woensdag 20 maart 2019  

Waar: Kim & Zo Creations - Ulft 

Tijd: 13.30 - 16.30 uur

Kosten: €25,- per persoon.

Dit is inclusief gebruik van materiaal tijdens de workshop en 2-3 stenen.

Een kopje koffie/thee met wat lekkers.

Staat er geen passende datum bij dan kun je de workshop altijd op aanvraag boeken. De workshop is ook heel leuk om samen met vriendinnen of als vrijgezellenfeestje te doen. De workshop kan dan in Ulft in mijn huiskamer-atelier plaatsvinden of op locatie. Voor meer informatie mag je altijd contact met mij opnemen via onderstaand formulier.

Voor aanmelden kun je gebruik maken van onderstaand formulier.

Zodra ik je aanvraag heb ontvangen, krijg je van mij een bevestigingsmail met extra informatie en de betalingsvoorwaarden. 

Zie ook de Algemene Voorwaarden voor extra informatie (link onderaan de pagina).

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.