Labyrint Mandala

In tegenstelling tot een doolhof kun je in een labyrint niet verdwalen. Het gaat bij het tekenen en beleven van een labyrint om de weg en de concentratie.

Door het pad naar het centrum geconcentreerd te "lopen" ga je op zoek naar je innerlijke kern, je hart. Om vervolgens datgene wat je op je pad daarnaar toe hebt gevonden/geleerd weer mee naar buiten te nemen. 

Het labyrint kun je gebruiken om in concentratie met een eigen actueel thema bezig te zijn of gewoon om je te ontspannen en tot rust te komen.
Wil je met en bepaald thema aan de slag dan kunnen woorden dit kracht bijzetten. Tijdens de workshop mag je die op diverse manieren toevoegen. Je kunt ze opschrijven, maar ze ook bijvoorbeeld uit tijdschriften halen en ze in je tekening verwerken.

 

Tijdens deze workshop ga ik vertellen over de geschiedenis van het labyrint en hoe je deze kunt tekenen en desgewenst de energie kunt gebruiken in je dagelijks leven. Aan de hand van tekenoefeningen ga je kennismaken met het labyrint. Na een speciale Labyrint meditatie ga je daarna de Labyrint mandala tekenen die je volledig naar eigen wens mag gaan uitwerken. 

Het tekenen van de mandala wordt stap voor stap uitgelegd en deze workshop is dan ook voor iedereen. Met of zonder teken ervaring.

 

Wanneer: Woensdag 22 mei 2019

Waar: Kim & Zo Creations - Ulft 

Tijd:  13.30 - 16.30 uur

Kosten: €25,- per persoon.

Dit is inclusief gebruik van materiaal tijdens de workshop.
Gemaakte tekening.

Een kopje koffie/thee met wat lekkers.

Staat er geen passende datum bij dan kun je de workshop altijd op aanvraag boeken. De workshop kan dan in Ulft in mijn huiskamer-atelier plaatsvinden of op locatie. Voor meer informatie mag je altijd contact met mij opnemen via onderstaand formulier.

Voor aanmelden kun je gebruik maken van onderstaand formulier.

Zodra ik je aanvraag heb ontvangen, krijg je van mij een bevestigingsmail met extra informatie en de betalingsvoorwaarden. 

Zie ook de Algemene Voorwaarden voor extra informatie (link onderaan de pagina).

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.