Klaproos

Kleurtechnieken workshop

De verschillende onderdelen van de klaproos hebben allemaal verschillende texturen. Het is  daarom een bloem bij uitstek om allerlei mooie technieken en materialen op toe te passen.

 

Tijdens de Klaproos workshop ga je een klaproos inkleuren met diverse kleurtechnieken en materialen. Je gaat verschillende soorten kleurpotlood gebruiken, pastelpotloden en/of Panpastel.

De technieken die we gaan behandelen en toepassen zijn onder andere layering/sluieren, blinde druklijnen, stippelen en het aanbrengen van schaduw om diepte en bolling/holling te suggereren. Deze technieken zorgen ervoor dat de klaproos er zo natuurgetrouw mogelijk uitziet.

 

De workshop is voor iedereen die geïnteresseerd is in kleuren en kleurtechnieken. 
Ook kun je deze technieken voor andere tekeningen gebruiken, zoals een mandala, kleurplaten of andere botanisch gerelateerde onderwerpen.

De tekening die je deze middag gaat maken is voorbereid op A5 papier. Dit omdat je dan ook alle technieken in de tekening deze middag kunt toepassen. We gaan ze uiteraard vooraf veelvuldig oefenen. 

Je hebt geen voorkennis of ervaring nodig.

 

Waar: Kim & Zo Creations - Ulft 

Tijd: ongeveer 4 uur

Kosten: €30,- p.p

De workshop is inclusief gebruik van materiaal tijdens de workshop.

Een kopje koffie/thee met wat lekkers.

Hand-out met informatie over de geleerde technieken.

Staat er geen passende datum bij of is de workshop al geweest of vol, dan kun je de workshop altijd op aanvraag boeken. De workshop kan dan in Ulft in mijn huiskamer-atelier plaatsvinden of op locatie. Voor meer informatie mag je altijd contact met mij opnemen via onderstaand formulier.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.