Galaxy Workshops


Galaxy Wenskaart Workshop

Zelf een wenskaart maken voor iemand heeft altijd iets speciaals. De aandacht die je eraan besteedt tijdens het maken en de wetenschap dat de ontvanger dit ook zeker zal waarderen is heel bijzonder.
Door dit te combineren met een mooie galaxy, oftewel sterrenhemel, geeft de wenskaart een extra betekenis.
De galaxy staat symbool voor verbinding, vertrouwen, harmonie en het oneindige. Hoe mooi is het dan om dit door te geven aan een ander door middel van een zelfgemaakte kaart. 

 

Er zijn diverse momenten in het jaar dat het extra leuk is om iemand een kaartje te geven. Denk daarbij aan Valentijnsdag, Moederdag en de kerstdagen. Daarvoor heb ik dan ook 3 thema workshops bedacht die aansluiten bij deze dagen.

Maar er zijn nog zo veel meer momenten te bedenken om iemand  een zelfgemaakte kaart te geven. Voor die momenten heb ik ook een algemene workshop aan deze lijst toegevoegd. We gaan de galaxy dan combineren met een mooie lace mandala.

 

In de workshop leer je stap voor stap hoe je de prachtigste sterrenhemel kunt maken en je kaart verder naar keuze kunt uitwerken.

De workshop is dan ook voor iedereen, met of zonder ervaring.

Waar: Kim & Zo Creations - Ulft 

Tijd: 3 uur

De workshop is inclusief gebruik van materiaal tijdens de workshop.

Een kopje koffie/thee met wat lekkers.

De zelfgemaakte kaart(en).

Galaxy Workshop

€ 25,00

  • Uitverkocht


Staat er geen passende datum bij of is de workshop al geweest of vol, dan kun je de workshop altijd op aanvraag boeken. De workshop kan dan in Ulft in mijn huiskamer-atelier plaatsvinden of op locatie. Voor meer informatie mag je altijd contact met mij opnemen via onderstaand formulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.