Edelstenen Mandala

Edelstenen hebben een sterke geneeskrachtige werking. Deze werking wordt al eeuwenlang door de mens gebruikt en voor diverse doeleinde ingezet. Ze kunnen hun werking hebben op fysieke klachten, maar werken ook ondersteunend voor onze geest.
Door je te omgeven met edelstenen die je aanspreken kun je dit ervaren. Zo kan de Amethist je onder andere helpen om beter te slapen en de Bergkristal om helder te worden in je hoofd.

Je kunt edelstenen op 2 manieren uitkiezen. De eerste manier is door te kijken waar je behoefte aan hebt en daar dan een werkende steen bij te zoeken. Of je kiest een steen puur op je gevoel. Vaak kan dit dan heel veel over je vertellen.

 

Edelstenen zijn prachtige om te combineren met de energie van de mandala en dat gaan we dan tijdens deze workshop ook doen. Door de edelstenen te kleuren kun je ook al de werkende energie ervaren.

We gaan in de mandala 3 soorten stenen verwerken. Een intentie steen, een verzorgende steen en een kracht steen. Deze zullen voor iedereen anders zijn, dus daar ga ik ook het een en ander over vertellen.

Zodra iedereen zijn 3 stenen heeft gaan we een mandala tekenen en ze daar in kleuren.
Dat inkleuren gaan we doen met mijn edelstenen-kleurtechniek.

 

Het tekenen van deze mandala wordt stap voor stap uitgelegd en deze workshop is dan ook voor iedereen. Met of zonder teken ervaring.

 

Wanneer: Op aanvraag

Waar: Kim & Zo Creations - Ulft 

Duur:  3 uur

Kosten: €25,- per persoon.

Dit is inclusief gebruik van materiaal tijdens de workshop.
Gemaakte tekening.

Een kopje koffie/thee met wat lekkers.

De workshop kan op aanvraag geboekt. De workshop kan dan in Ulft in mijn huiskamer-atelier plaatsvinden of op locatie. Voor meer informatie mag je altijd contact met mij opnemen via onderstaand formulier.

Voor aanmelden kun je gebruik maken van onderstaand formulier.

Zodra ik je aanvraag heb ontvangen, krijg je van mij een bevestigingsmail met extra informatie en de betalingsvoorwaarden. 

Zie ook de Algemene Voorwaarden voor extra informatie (link onderaan de pagina).

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.