Atlasvlinder (Attacus atlas)

Kleurtechnieken workshop

De Atlasvlinder heeft allemaal mooie texturen. Het is  daarom een vlinder bij uitstek om verschillende kleurtechnieken op toe te passen.

 

Omdat de Atlasvlinder uit heel veel dezelfde tinten bestaat is het best lastig om daar verschillen in aan te brengen. Tijdens de workshop ga ik je leren hoe je met een beperkt kleurenpalet hele mooie volle natuurtinten kunt creëren op bruin papier.
De technieken die daarvoor gebruikt gaan worden zijn onder andere layering, arceren en stippelen. Het gebruik van wit is heel belangrijk op gekleurd papier en komt dan ook uitgebreid aan bod.

 

De workshop is voor iedereen die geïnteresseerd is in kleuren en kleurtechnieken. 
Ook kun je deze technieken voor andere tekeningen gebruiken, zoals een mandala, kleurplaten of andere botanisch gerelateerde onderwerpen.

De tekening die je deze middag gaat maken wordt gekleurd op bruinpapier. Dit omdat je dan een mooie basis hebt om vanuit te gaan. We gaan uiteraard de technieken en het werken met gekleurd papier vooraf veelvuldig oefenen. 

Je hebt geen voorkennis of ervaring nodig.

 

Waar: Kim & Zo Creations - Ulft 

Tijd: van 13.00  tot ongeveer 17.00 uur

De workshop is inclusief gebruik van materiaal tijdens de workshop.

Een kopje koffie/thee met wat lekkers.

Hand-out met informatie over de geleerde technieken.

Atlasvlinder Kleurtechnieken

Zaterdag 12 oktober 2019

€ 30,00

  • Beschikbaar

Staat er geen passende datum bij dan kun je de workshop altijd op aanvraag boeken. De workshop kan dan in Ulft in mijn huiskamer-atelier plaatsvinden of op locatie. Voor meer informatie mag je altijd contact met mij opnemen.