5 Spirituele Elementen Mandala

Volgens de Ayurveda, een traditionele geneeswijze uit de Vedische traditie, is alles in het universum opgebouwd uit de 5 elementen. Met "alles" bedoelen we dan zowel onze innerlijke als uiterlijke wereld.
De 5 elementen zijn, Ether, Lucht, Vuur, Water en Aarde.

De 5 elementen zijn ook de bouwstenen van je persoonlijkheid en zijn verbonden aan verschillende karakter eigenschappen, je lichaamsbouw, je gedrag en aanleg voor fysieke aandoeningen. Ook zijn ze verbonden aan onze zintuigen, waarneming van en uiting aan de wereld om ons heen. Omdat ze dus verbonden zijn aan onze karakter eigenschappen zul je je vaak door het ene element meer aangetrokken voelen dan tot het andere.

Verder staan de 5 elementen ook in verbinding met astrologie, de chakra's, cijfers, dieren, de seizoenen, planeten, edelstenen en vormen.

Door een mandala te tekenen met de 5 elementen zul je met ze in contact komen en hun energie kunnen voelen en gebruiken.
Tijdens de workshop gaan we de 5 elementen uitgebreid behandelen om te kijken welke je het meeste aanspreekt en wat dit dan voor jou kan betekenen. Door ze op gevoel in de mandala te plaatsen kan dit veel over je vertellen en kun je dit gebruiken als spiegel voor jezelf.

 

Het tekenen van de mandala wordt stap voor stap uitgelegd en deze workshop is dan ook voor iedereen. Met of zonder teken ervaring.

 

Wanneer: Zaterdag 9 maart 2019

Waar: Kim & Zo Creations - Ulft 

Tijd:  13.30 - 16.30 uur

Kosten: €25,- per persoon.

Dit is inclusief gebruik van materiaal tijdens de workshop.
Gemaakte tekening.

Een kopje koffie/thee met wat lekkers.

Staat er geen passende datum bij dan kun je de workshop altijd op aanvraag boeken. De workshop kan dan in Ulft in mijn huiskamer-atelier plaatsvinden of op locatie. Voor meer informatie mag je altijd contact met mij opnemen via onderstaand formulier.

Voor aanmelden kun je gebruik maken van onderstaand formulier.

Zodra ik je aanvraag heb ontvangen, krijg je van mij een bevestigingsmail met extra informatie en de betalingsvoorwaarden. 

Zie ook de Algemene Voorwaarden voor extra informatie (link onderaan de pagina).

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.