Webshop

De Mandala Stenen en Dotpaint producten kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt.

- Gewoon als decoratie omdat de kleur en vorm je aanspreekt. 

- Door de mandala en mooie, zachte, ronde stenen en andere materialen met elkaar te combineren kun je ook optimaal gebruik maken van hun meditatieve en pure energie. Door naar ze te kijken en vast te houden kan dit een gevoel, energie of kracht bij je oproepen. Door deze vervolgens aan de steen of dotpaint product toe te kennen kun je elke keer als je dit nodig hebt ze gebruiken om dit weer op te roepen en te gebruiken.

- Ook kunnen ze als een uniek en bijzonder cadeau om aan iemand te geven die wel een steuntje in de rug of gewoon een mooi cadeautje kan gebruiken.

 

De dotpaint producten zijn met veel aandacht door mij met de hand geschilderd. Elke object is uniek en er is er maar 1 van.
Tijdens het schilderen gebruik ik allerlei kleuren acrylverf en vind ik het heel mooi om metallic verf te gebruiken die bij de kleuren passen. Dit zorgt voor mooie details op de steen. Alles wordt voor bescherming met blanke lak behandeld.

Ze worden aangeleverd in een mooi neutraal zakje.

Ze hebben allemaal verschillende vormen en maten maar zijn ongeveer tussen de 5 en 8 cm doorsnee.

 

Ook is er de mogelijkheid om Mandala Stenen en Dotpaint producten te laten beschilderen met speciale wensen. Denk daarbij aan een specifieke kleur of vorm. Of voor een speciale gelegenheid. Je kunt hierover altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

 

Lijkt het je leuk om een keer een Mandala Steen te beschilderen dan kun je bij mij een workshop komen volgen. In de agenda vind je de geplande data, maar dit kan ook altijd op aanvraag en eventueel op locatie.

Voor meer info klik hier.

Ook verzorg ik een Dag workshop Dotpainting, je gaat tijdens deze dag meerder dotpaint werkstukjes maken.

Voor meer info klik hier.

 


De prijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten binnen Nederland zijn voor brievenbuspost/pakketten standaard € 4,35 en worden aan het einde bij uw bestelling opgeteld.

 

De algemene voorwaarden en leverings- en betalingsvoorwaarden vind je in de link onderaan de pagina.

 

Je mag de bestelling ook in Ulft op komen halen. Dan worden er uiteraard geen verzendkosten gerekend.
Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden dan mag je altijd vrijblijvend contact met me opnemen.