Privé les

Ondanks dat (mandala) tekenen een ontspannende bezigheid is kan het soms, om welke reden dan ook, lastig zijn om je te focussen en concentreren in een groep. Te veel prikkels, fysieke obstakels enz.

En het kan ook zo zijn dat je het gewoon prettig vind om 1 op 1 begeleiding van mij te krijgen bij het tekenen. 

Daarom kun je bij mij ook privé les volgen. We kunnen dan, indien nodig, het tempo en de technieken van de lessen aanpassen. En ons volledig focussen op wat jij wil leren en waar jij je prettig bij voelt.

De inhoud van de privéles(sen)kan over elk onderwerp gaan waar ik de kennis van in huis heb. Dus denk daarbij aan tekenen, kleurtechnieken, onderwerpen uit eerder gegeven workshops en ook specifiek over het mandala tekenen. Tijdens de privé lessen van het mandala tekenen ga ik, indien gewenst,  wat dieper in op de betekenis van de gemaakte mandala tekeningen. Dit om eventueel nog wat meer handvatten aan te bieden.

 

De privé lessen zijn voor iedereen. Ook als je nog geen of weinig tekenervaring hebt. De lessen worden zo opgebouwd dat ik je dit stap voor stap ga leren.
Sommige thema's kunnen eenmalig plaats vinden, maar bijvoorbeeld bij kleurtechnieken en mandala tekenen kunnen er meerdere lessen plaatsvinden.

 

De lessen kunnen bij mij in Ulft gevolgd worden, maar ik kan ook bij jou thuis komen. Laat me weten wat jij prettig vindt.

De les kan het hele jaar door op afspraak gepland worden. En kan door de week, overdag of s’avonds plaatsvinden.


Prijzen van privélessen:

Bij 1 tot 5 keer €65,- per dagdeel*

Bij 6 of meer €55,- per dagdeel*

* Een dagdeel in een ochtend, middag of avond en een les duurt dan ongeveer 2,5 uur.

 

Voor verdere informatie en mogelijkheden kun je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.