Nieuwsbrief #5 2020


Ondanks dat het wat stil en rustig is hier ben ik achter de schermen volop met van alles bezig.

Een van de dingen is hoe ik vorm kan geven aan het fysieke lesgeven in deze tijden. Het gaat momenteel alleen nog om lessen/workshops die nog niet hebben plaats gevonden, maar wel al ingepland stonden. Deze hebben uiteraard voorrang en zullen als eerste ingepland gaan worden zodra ik daar een goede vorm voor heb gevonden en het goed voelt om weer mensen te ontvangen in mijn huiskameratelier. 

Om allerlei redenen heb ik besloten om dit jaar niet meer met nieuwe cursussen en workshops te starten hier in mijn huiskameratelier.

In januari ga ik de situatie opnieuw bekijken en hopelijk kan er dan weer gestart worden met de fysieke workshops.

 

Verder ben ik bezig met nieuwe zelfstudie cursussen en de cursus “Botanische motieven en patronen”  wordt later dit jaar ook omgezet tot zelfstudie cursus. Dit wel pas zodra de cursisten de lessen allemaal hebben ingehaald en afgerond. Zodra deze klaar en online komen meld ik dat hier uiteraard weer aan jullie. 

 

Ook heb ik voor de zomer een zelfstudie workshop gemaakt met een Zomer mandala. Hieronder meer info daarover.

En ik ben aan het kijken of er nog onderwerpen zijn die ik alleen gegeven hebt als fysieke workshop om deze ook om te zetten naar een zelfstudie workshop. Heb je hier nog verzoekjes of wensen over dan mag je me dat altijd laten weten. (contact)  Niet alles is geschikt om om te zetten, maar ik wil er met alle liefde naar kijken en over na denken.


Zomer Mandala 2020 zelfstudie workshop PRE-ORDER

Juni is de maand dat de zomer weer begint en voor die gelegenheid heb ik een zelfstudie workshop gemaakt. 

Tijdens deze workshop vertel ik over de symboliek van de zomer en wat deze voor je kan betekenen. Naast de symboliek van de zon, komen ook vuur, water, driehoeken, golven en verschillende kleuren aan de orde.

Ik leer je een kleurtechniek die je toe zou kunnen passen met kleurpotlood en uiteraard komt alles samen in de Zomer mandala.

 

Je kunt de workshop t/m 21 juni 2020 bestellen met pre-order korting. Vanaf  maandag 22 juni 2020 wordt het lespakket dan naar je opgestuurd zodat je meteen de zomer goed kunt beginnen.

 

De pre-order prijs is €9,95 (excl verzendkosten) en deze geldt t/m 21 juni 2020. De workshop gaat na 21 juni 2020, net als de meeste zelfstudie workshops, € 12,95 kosten. 

Je kunt onderstaand formulier gebruiken om je pre-order te plaatsen of klikken op onderstaande button voor meer info.

Zomer Mandala 2020

€ 12,95

€ 9,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen


Boekenplank

Zoals vele met mij heb ik even flink opgeruimd. Ik kwam allerlei boeken tegen die ik niet meer gebruik of dubbel in de kast had liggen. In de shop heb ik deze tweedehandsboeken geplaatst. Je kunt ze dus eenvoudigweg hetzelfde bestellen als andere artikelen op mijn website.

In de loop van de tijd ga ik dit eventueel ook aanvullen met andere tweedehands boeken van andere genres. Voor nu allemaal mandala en teken gerelateerd.

Ze zijn allemaal tweedehands en in nette staat. Sommige kunnen kleine gebruikerssporen bevatten.

 

Kijk voor het hele assortiment op de BOEKENPLANK in de shop.


Wijzigingen Facebook groep

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik ook een Facebook groep.

In de groep heb ik wat wijzigingen aangebracht waardoor het echt een Kim & Zo Creations groep wordt.

Voorheen mocht “alles” daar geplaatst worden op mandala en tekengebied, maar nu alleen nog maar Kim & Zo Creations gerelateerde tekeningen/vragen enz.

Hopelijk helpt dit om wat overzicht en rust in de groep te creëren en kun je inspiratie opdoen over hoe andere mijn lessen/opzetten/video’s interpreteren.

 

Uitgebreide info hierover vind je ook in de Kim & Zo Creations groep. 


Aanmelden Nieuwsbrief Kim & Zo Creations

Wil je ook graag als eerste op de hoogte worden gehouden van mijn activiteiten en exclusieve kortingsacties.

Meld je dan aan via het formulier.

 

Dit formulier kun je ook gebruiken om je af te melden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.