Nieuwsbrief #4 2020


Helaas heb ik naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 21 april 2020 moeten besluiten om geen workshops meer te verzorgen t/m 1 september 2020. Aan de ene kant baal ik hiervan en vind ik het heel jammer, maar aan de andere kant geeft het ook rust en ruimte. Het is even niet anders en gezondheid gaat voor alles!

De workshops die zijn komen te vervallen zullen op een later tijdstip weer opnieuw ingepland gaan worden, wanneer het allemaal weer kan. Uiteraard hou ik jullie daarvan op de hoogte.

 

Wil je nu in de tussentijd toch bezig blijven? Kijk dan eens naar het ruime aanbod zelfstudie cursussen en workshop die ik aanbied. 

Het leuke van deze cursussen en workshops is dat je gewoon begeleiding en feedback van mij krijgt en bij de cursussen ontvang je ook van elke mandala een duiding die je misschien wel kan ondersteunen in deze roerige tijden.

 

De zelfstudie cursus "Mandala tekenen met Patroontjes" is nu in de aanbieding. (zie bericht hieronder)

 

Ook ontvang je bij elke bestelling 3 mandala opzetten cadeau. Dit zijn eenvoudige opzetten waar je helemaal je eigen draai aan kunt geven.

 

Heb je nu speciale wensen, kun je niet helemaal vinden wat je zoekt...laat het me dan alstublieft weten en dan kan ik altijd kijken of we iets op maat kunnen maken. Je mag me daar over mailen, bellen of een berichtje sturen.


Ik heb een nieuwe YouTube video gemaakt met een opzet voor een mandala met mijn patroontjes Joki, i-Leaf, Gemmies, Tessie en Kochlea.  

In de kleine 45 minuten durende video leer je hoe de mandala op te zetten en hoe je de patroontje in een rand kunt verwerken en hoe je ze kunt tekenen in een lege ruimte in het midden van de mandala. 

 

De stapjes van hoe deze patroontjes te tekenen zijn ook terug te vinden op Tutorial pagina.

Spreekt deze manier van tekenen je aan dan is de zelfstudie cursus "Mandala tekenen met patroontjes” misschien wel wat voor jou. Je kunt deze zelfstudie cursus t/m 11 mei 2020 bestellen met een leuke korting. De cursus kost nu in plaats van €75,- maar €65,-.

Misschien ook wel leuk om cadeau te doen voor Moederdag!


Omdat ik nu lekker de tijd heb, heb ik de website een kleine facelift gegeven. Om alles wat overzichtelijker te maken heb ik onder andere de Zelfstudie cursussen en workshops en de Workshops pagina aangepast.

Hopelijk helpt dit voor iedereen om nog beter de weg te vinden op de website.


Aanmelden Nieuwsbrief Kim & Zo Creations

Wil je ook graag als eerste op de hoogte worden gehouden van mijn activiteiten en exclusieve kortingsacties.

Meld je dan aan via het formulier.
De nieuwsbrief zal ongeveer 1 keer in de maand verschijnen.

 

Dit formulier kun je ook gebruiken om je af te melden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.