Nieuwsbrief april 2020


We zijn al weer een paar weekjes op weg in deze rare tijd. Maar langzaamaan merk ik wel dat ik er toch ook wel aan wen. Zelf probeer ik zo goed mogelijk een ritme te houden in mijn dagen en onderscheid te maken tussen een werkweek en het weekend. En dat lukt aardig, voornamelijk door creatief bezig te zijn. Naast veel tekenen vul ik m'n dagen met werken in de tuin en lezen. 

 

Vooral tijdens het tekenen merk ik dat ik echt m'n hoofd stil kan maken en even aan niks anders denk dan dat. Dat is altijd het voordeel van creatief bezig zijn, maar nu in deze rare tijd is het des te belangrijker om jezelf soms even af te sluiten van alle berichtgeving en rare berichten die zich op het internet verspreiden. Uiteraard kijk ik het nieuws en naar de persconferenties van de regering als er weer nieuwe maatregelen worden getroffen. Maar verder probeer ik zo min mogelijk op (onder andere) Facebook overladen te worden door alle, al dan niet goedbedoelde, berichten die voorbij komen. En dat geeft me rust, ik weet wat ik moet weten en verder doe ik wat voor mij/ons goed voelt.

 

In de vorige nieuwsbrief heb ik al vermeld dat de Boeddha mandala en de Edelstenen kleuren workshop t/m 30 april 2020 nog voor een leuke prijs te bestellen zijn. Ook ontvang je bij elke bestelling 3 mandala opzetten cadeau. Dus heb jij nou net als ik behoefte aan rust in je hoofd en in je lijf, dan zouden deze (en ook mijn andere zelfstudie cursussen en workshops) je daar misschien wat bij kunnen ondersteunen.

 

Verder wens ik iedereen veel gezondheid, kracht en liefde toe. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Degene die zich ziek of minder fit voelen wil ik heel veel beterschap en sterkte wensen.

Hou jullie goed allemaal.

 

Heel veel lieve groetjes Kim


Aanmelden Nieuwsbrief Kim & Zo Creations

Wil je ook graag als eerste op de hoogte worden gehouden van mijn activiteiten en exclusieve kortingsacties.

Meld je dan aan via het formulier.
De nieuwsbrief zal ongeveer 1 keer in de maand verschijnen.

 

Dit formulier kun je ook gebruiken om je af te melden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.