Nieuwsbrief maart 2020

De afgelopen dagen heb ik nagedacht over hoe ik mensen kan helpen/ ondersteunen in deze roerige tijden zonder dat het voelt dat ik reclame maak voor mijn bedrijf. Want dat voelt niet goed. Maar ik merk dat dat heel lastig is. Want dit is nu eenmaal wat ik doe en aanbied en waar ik andere in kan helpen.

 

Alles wat ik doe binnen Kim & Zo Creations komt vanuit mijn gevoel en absoluut niet vanuit mijn zakelijke inzicht ;-). Mijn hele bedrijf is gebouwd op mijn verlangen om meer mijn gevoel te volgen, te kunnen doen waar ik blij van wordt en zo mensen helpen en ze dit ook te laten ervaren.

Alleen nu gaat dat wat lastiger...workshops die t/m 10 april gepland stonden zijn afgezegd...de cursussen zijn verschoven...en mensen hebben wel wat anders aan hun hoofd denk ik dan. Aan de andere kant merk ik aan mezelf dat ik nu eindelijk de tijd heb om weer vanuit mezelf, mijn gevoel, creatief bezig te zijn. Voorbeelden van cursussen die er nog lagen komen nu in een heerlijke flow uit mʼn potlood, want ik heb de rust om er aan te werken. Ideetjes die ik al heel lang heb, maar waar ik door alle (leuke) druktes niet toe kom, komen als vanzelf op mijn papier. 

En ik begrijp dat als je zelf ziek bent, of je zorgen maakt, ook om de mensen om je heen, dat het lastig is om dan rustig en ontspannen te gaan tekenen. Maar er zijn natuurlijk ook mensen die niet of nauwelijks ziek zijn, maar wel (meer) thuis zijn en behoefte hebben aan het verzetten van hun gedachte, te ontspannen en ook even in die heerlijke creatieve flow willen komen. En juist misschien ook wel als je je zorgen maakt...je zinnen verzetten kan je nu zo ontzettend helpen. 

Zoals jullie wel weten bied ik naast het geven van de fysieke workshops en cursussen ook de mogelijkheid om zelfstudie workshops en cursussen bij mij te volgen. En zolang er nog pakketjes verstuurd kunnen worden kun je deze gewoon blijven bestellen. Zelfs als dat weg zou vallen heb ik al een oplossing bedacht, dus het komt hoe dan ook goed. Mijn bedrijf is maar klein en ik kan deze cursussen en workshops niet weggeven, hoe graag ik dat ook zou willen. Want dat zou voor de toekomst niet werken.

Maar ik kan wel wat extraʼs doen. Daarom heb ik een nieuwe zelfstudie workshop aan het assortiment toegevoegd. De “Boeddha mandala” * en krijg je bij iedere bestelling, van alle producten op mijn website, 3 losse mandala opzetten om te maken. Dit zijn mandalaʼs zonder thema, maar gewoon leuk om te maken. Met veel vakjes en ruimte om er je eigen creatieve draai aan te geven. 

De “Boeddha mandala” is te bestellen met een leuke introductiekorting en samen met de “Edelstenen workshop” (die al in de aanbieding is nu) laat ik deze korting doorlopen t/m 30 april 2020. De 3 losse opzetten blijf ik bij de bestellingen doen tot dat het hele coronavirus weer een beetje tot rust is gekomen. Dus daar zit voorlopig nog geen eind datum aan. 

Dus even voor de duidelijkheid; ook als je prints, kaarten of cadeaubonnen besteld krijg je deze 3 opzetten erbij. 

 

Degene die al vaker bij mij besteld hebben weten ook dat ik er altijd een cadeautje bij doe in je pakketje. Meestal in de vorm van 1 van mijn wenskaarten, dat zal ik nu ook doen. En misschien is het voor deze keer dan wel leuk dat je het gekregen kaartje opstuurt naar iemand die nu wel wat extra steun kan gebruiken.

 

Dan rest me nog iedereen heel veel sterkte te wensen in deze rare tijden en hopelijk komen we er allemaal goed doorheen. Mocht je over bovenstaande vragen hebben dan mag je uiteraard altijd contact met me opnemen.

 

Lieve creatieve groetjes Kim


Edelstenen

 

De kleurtechniek van de edelstenen is een leuke techniek om toe te passen in je mandala's of andere tekeningen.

Op de foto zie je een edelsteen gekleurd in een van de mandala's uit de kleurblokken van de Action waar ik illustraties voor heb gemaakt. 

 

De zelfstudie workshop "Edelstenen" is de hele maand maart (t/m 31-03-2020) te bestellen met een leuke korting van €14,95 voor €12,95 (excl verzendkosten).

In het lespakketje vind je de kleurtechniek van de edelstenen in kleur, op zwart papier en ook hoe je parels en kristallen kunt kleuren. 

 

Klik hier of op de foto om het lespakket te bestellen!


Aanmelden Nieuwsbrief Kim & Zo Creations

Wil je ook graag als eerste op de hoogte worden gehouden van mijn activiteiten en exclusieve kortingsacties.

Meld je dan aan via het formulier.
De nieuwsbrief zal ongeveer 1 keer in de maand verschijnen.

 

Dit formulier kun je ook gebruiken om je af te melden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.