Nieuwsbrief oktober 2020


Hallo nieuwsbrieflezer,

 

Zoals je misschien wel hebt gemerkt is het heel stil geweest rond Kim & Zo Creations de afgelopen tijd. Dit was om een niet zo’n fijne reden. Helaas heeft corona ook ons huis gevonden en hebben we in september/oktober, omdat mijn man besmet was, ruim een maand lang in quarantaine gezeten. Werken voor Kim & Zo Creations lukte helaas niet echt door het zorgen voor en om mijn man, maar vanaf nu ga ik alles weer langzaamaan opstarten. Want het gaat langzaamaan weer beter met hem waardoor ik me weer op andere dingen kan focussen.

 

En ondanks dat het allemaal heel heftig en pittig is geweest, en nog steeds is, zorgt zo’n tijd van naar binnen keren er ook altijd weer voor dat je goed gaat nadenken en voelen wat je wil en wat je echt belangrijk vindt. Voor mij is nu heel duidelijk geworden dat ik nog steeds heel blij ben met de keuzes die ik eerder dit jaar heb gemaakt. Het loslaten van het mandala lesgeven voelt nog steeds fijn en het geeft me de mogelijkheid om echt mijn eigen koers te varen.

Om het mandala lesgeven stuk binnen Kim & Zo Creations echt af te sluiten heb ik nog 1 laatste mandala lesboek voor jullie gemaakt. En wel de “BOTANISCHE MOTIEVEN & PATRONEN”, waar ik het ook al eerder over heb gehad. Deze cursus heb ik ook fysiek geven begin dit jaar en het voelt als zonde om hem in de kast te laten liggen, want het is echt een hele leuke en uitgebreide cursus geworden. Het lesboek bevat 8 leuke splinternieuwe mandala opzetten die allemaal te maken hebben met botanische motieven en patronen, hun geschiedenis en hoe je ze uiteraard kunt tekenen. Ook heb ik een hoofdstuk gewijd aan verschillende materialen die je kunt gebruiken naast kleurpotloden en fineliners.

Het is een gevorderde cursus, dus een beetje teken- en/of mandala-ervaring is wel gewenst.

 

De 8 thema’s zijn, MANDALA MET BASISVORMEN, BOTANISCHE MANDALA, DELFTS BLAUW, PAISLEY, SCROLL ART/ KRULWERK, FLEUR-DE-LIS/FRANSE LELIE, JUGENSTIL/ART NOUVEAU en ISLAMITISCHE GEOMETRISCHE PATRONEN.

 

Het lesboek kost €29.95 (excl. verzendkosten). Dit is dus zonder huiswerkbegeleiding of duidingen van de mandala’s.

 

Via onderstaande formulier kun je het lesboek bestellen:

Botanische Motieven & Patronen lesboek

€ 29,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen


Tot en met 30 november 2020 krijg je op alle prints 25% korting. Dus van €19,95 voor €14,95!

Ze zijn heel leuk om te krijgen of vragen als cadeau voor de feestdagen.

De prints zijn gedrukt op stevig Tintoretto Gesso 350 gr 30 x 30 cm papier en worden zorgvuldig verpakt en vlak verzonden.

 

Ze zijn er maar in beperkte oplage dus als je ze graag wil bestellen moet je snel zijn, want op=op.

 

 

Klik op onderstaande knop of de afbeelding voor bestellen:


Als er vragen zijn over de inhoud van deze nieuwsbrief mag je altijd contact met opnemen.

 

Creatieve groetjes Kim


Aanmelden Nieuwsbrief Kim & Zo Creations

Wil je ook graag als eerste op de hoogte worden gehouden van mijn activiteiten.

Meld je dan aan via het formulier.

 

Dit formulier kun je ook gebruiken om je af te melden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.