Nieuwsbrief #6 2020


Zelfstudie cursussen zonder duiding en huiswerkbegeleiding.

Het is nu ook mogelijk om van alle zelfstudie cursussen het lesboek los te bestellen. 

Hierbij komt dan de huiswerkbegeleiding en de duiding per mandala te vervallen.

 

Door de lesboeken op deze manier ook aan te bieden kan iedereen voor zichzelf de keuze maken of ie wel of geen huiswerkbegeleiding van mij wil ontvangen. 

Ook kan het een goede optie zijn voor degene met een kleinere portemonnee. 

 

Het lesboek is hetzelfde als dat je de cursus wel met begeleiding zou doen. Dus gedrukt op mooi stevig papier en voorzien van 4 gaats perforatie zodat je deze zelf in een klapper kunt doen en eventueel oefeningen en tekening ertussen kunt voegen.

Het lesboek wordt vervolgens met de grootste zorg verpakt en naar je toegezonden. 

 

Kijk voor een overzicht en prijzen op de Losse Lesboeken pagina:

De zelfstudie workshops blijven gewoon aangeboden worden zoals eerst. 


Uitgelicht: De Kracht van Bloemen & De Bloemen van Vincent.

Al bijna anderhalf jaar geleden kwam de zelfstudie cursus de "Kracht van Bloemen" uit. Deze cursus komt echt recht uit mijn hart en is voor mij de perfecte combinatie tussen ontspanning, nieuwe dingen leren en vooral creatief bezig zijn. 

In deze cursus leer je de diepgaande betekenis achter bloemen en wat dit voor je kan doen. Ook leer je de bloemen elke les stap voor stap tekenen zodat je ze mooi kunt verwerken in je mandala. Naast de bloemen leer je ook insecten en dieren tekenen die bij de bloemen passen. Alles in duidelijke stapjes uitgelegd zodat iedereen het onder de knie kan krijgen. 

Dus wil je op een vrije manier beginnen met bloemen tekenen en dit doen binnen de fijne cirkel van de mandala dan is deze cursus echt wat voor jou. 

De zelfstudie cursus " De Bloemen van Vincent" is wat recenter en ook weer een hele persoonlijke cursus. Zelf ben ik groot fan van Vincent van Gogh en zijn schilderijen, manier van werken en denken hebben dan ook als inspiratie gediend voor deze mooie cursus.

Naast de bloemen en hun symboliek gekoppeld aan "De Kracht van Bloemen" komen ook kleurenleer, kleurtechnieken en compositie aanbod.

Het is een hele uitgebreide cursus die je net even een stukje verder mee neemt dan het gewone vrije mandala tekenen door alle theorie die deze cursus bevat over tekenen en kleuren.

Ook in deze cursus wordt alles stap voor stap uitgelegd en kun je door middel van de oefeningen alles op een ontspannen manier onder de knie krijgen.

De zelfstudie cursussen "De Kracht van Bloemen" en "De Bloemen van Vincent" zijn nu blijvend in prijs verlaagd.

 

Van €119,- naar

€99,95 p/st (excl. verzendkosten)

 

Meer info vindt je en bestellen kan via onderstaande knoppen:

Losse lesboeken kun je bestellen via onderstaande knoppen. 


Lace Mandala.

In de vorige nieuwsbrief gaf ik al aan dat ik bepaalde fysieke workshops zou gaan omzetten naar zelfstudie pakketten. Een van deze workshops is de Lace Mandala geworden.

 

Lace is het Engelse woord voor kant. Door met witte gelpen op zwart papier te tekenen ontstaat er een heel mooi effect dat doet denken aan gehaakte kleedjes en kantpatronen. Het effect op zwart is zo sterk omdat het contrast zo groot is met het wit.

 

Een Lace mandala is dus een mandala getekend met witte gelpen op gekleurd papier. Tijdens deze zelfstudie workshop leer ik je hoe je deze mandala kunt tekenen op zwart papier. Ook vertel ik kort de mogelijkheden als je de Lace mandala op bruin of wit papier zou willen maken. Verder geef ik uitleg over de materialen en hoe je die kunt gebruiken door middel van enkele (kleur)technieken.

De Lace mandala zelfstudie workshop bevat 2 mandala opzetten die je met alle tips naar eigen inzicht kunt uitwerken.

 

De Lace Mandala zelfstudie workshop kost €12,95 (excl. verzendkosten) en is vanaf nu te bestellen!

 

Meer info vindt je en bestellen kan via onderstaande knop:


Joki in Art Ruffle App.

Sinds  16 juni staat Joki, een van mijn patroontjes, in de Art Raffle App van Eni Oken.

Eni Oken is een CZT en heeft een super leuk app ontwikkeld die je kunt gebruiken als ondersteuning tijdens het tekenen met patroontjes.

 

De app is verkrijgbaar voor Apple apparaten en op de site van Eni Oken vind je een video over hoe deze app te gebruiken.

https://enioken.com/artraffle

 

Dus wil je eens op een andere manier je tekening beginnen dan is dit een super leuke manier. Je zou het zelfs in mandala tekeningen toe kunnen passen.


Aanmelden Nieuwsbrief Kim & Zo Creations

Wil je ook graag als eerste op de hoogte worden gehouden van mijn activiteiten en exclusieve kortingsacties.

Meld je dan aan via het formulier.

 

Dit formulier kun je ook gebruiken om je af te melden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.