Mandala tekenen

Mandala teken is een heel breed thema en in de loop van de tijd zijn er allemaal verschillende stromingen en verbindingen ontstaan met verschillende thema's.
Tijdens deze Mandala tekencursus gaan we diverse van deze thema's behandelen. Naast symboliek en wat deze thema's voor je kunnen betekenen komen ook technieken en bijvoorbeeld het tekenen op zwart papier aanbod.

Dus wil je graag nieuwe dingen leren, ontdekken en gezellig creatief bezig zijn dan is deze Mandala tekencursus helemaal wat voor jouw.

 

De thema's van de lessen staan allemaal op zichzelf. Elke les is het een verrassing wat we gaan doen, maar er is ook ruimte om aan te geven waar je je graag in zou willen verdiepen.

 

Deze cursus kan op aanvraag geboekt worden. (Zie voorwaarden Cursus pagina)

Vul voor meer informatie onderstaand contactformulier in.


Kosten € 150,- p.p voor 8 lessen (vanaf 2 personen), dit is:

- Inclusief gebruik materiaal en papier tijdens de les.

- Een uitgebreid lespakket met alle behandelde theorie en mandala opzetten.

- Van elke gemaakte mandala ontvang je van mij een duiding.

 

Voor deze cursus is het wel het fijnst als je al mandala tekenervaring hebt. De cursus sluit ook mooi aan op de Basiscursus Mandala tekenen.

Mandala tekenen

€ 150,00

  • Uitverkocht

Voor het aanvragen van meer informatie kun je gebruik maken van onderstaand formulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Mocht er behoefte zijn aan een andere locatie en heb je zelf een groepje van min. 4 personen bij elkaar kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden. Vul bovenstaand formulier in en ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.