Cursussen

Het leuke van mandala tekenen is dat iedereen het kan. Het is een fijne manier om op een creatieve manier te ontspannen. Binnen de cirkel van de mandala mag alles en is alle ruimte om jezelf te zijn.

 

De cursussen worden in mijn huiskameratelier gegeven in Ulft (Gld). Ik werk graag met een klein groepje zodat ik alle tijd heb voor individuele aandacht en er in alle rust en ontspanning gewerkt kan worden tijdens de les. 
Tijdens de lessen binnen de cursus gaan we stap voor stap  aan de slag met de basiskennis, kleur- en tekentechnieken en aan het einde van elke les maken we een uitgewerkte mandala of tekening. We starten deze in de les en in de meeste gevallen zal deze nog thuis uitgewerkt moeten worden. Daarom vinden de lessen ook om te 2 weken plaats zodat daar voldoende tijd voor is.
Elke cursus bestaat uit een blok van 8 lessen en duurt per les ongeveer 2,5 uur.


De cursussen zijn inclusief gebruik van materiaal en papier. Ook ontvang je een uitgebreid lesboek zodat je de behandelde stof thuis nog eens rustig kunt door lezen. En natuurlijk staat er een kopje koffie of thee met wat lekkers klaar!
De cursussen kosten €125,- per blok van 8 lessen.

 

De cursus gaat altijd van start, ook bij 1 of 2 aanmeldingen.

  

Hieronder vind je het overzicht van het cursus aanbod en daar vind je ook meer informatie over de desbetreffende cursus door op de afbeelding te klikken.

Basiscursus Mandala tekenen Start woensdag 29 augustus 2018

Tijdens deze Basiscursus Mandala tekenen leer je de grondbeginselen van het mandala tekenen.

Het leuke is dat iedereen het kan, ook als je nog geen of weinig ervaring hebt met tekenen is dit een hele leuke creatieve manier om er mee te beginnen.

Verdiepingscursus Mandala tekenen Start woensdag 5 september 2018

Tijdens de cursus gaan we diverse mandala thema's behandelen. We gaan dieper in op de technieken, betekenis en het toepassen van kleurmaterialen en papier. Dus wil je graag nieuwe dingen leren, ontdekken en gezellig creatief bezig zijn dan is deze verdiepingscursus helemaal wat voor jouw.

 

Basiscursus Heilige Geometrie  Start donderdag 30 augustus 2018

Tijdens deze Basiscursus Heilige Geometrie leer je de grondbeginselen en theorieën over de Heilige Geometrie en gaan we 8 mandala's opzetten aan de hand van de betekenis van de verschillende vormen.

 

Mandala tekenen met patroontjes  Start donderdag 6 september 2018

Tijdens deze cursus ga je 8 mandala's uitwerken. Elke les gaan we een andere opzet en andere patroontjes gebruiken. 

Ook gaan we op verschillende kleuren papier werken. 

 

 

Er is een mogelijkheid om een introductieles te volgen om te kijken of Mandala tekenen wat voor jou is. Deze les kun je voor jezelf aanvragen maar ook met meerdere personen. Voor vrijblijvende informatie mag je hierover altijd contact met mij opnemen.