Cursussen

Bij het geven van mijn cursussen werk ik graag met een klein groepje zodat ik alle tijd heb voor individuele aandacht en er in alle rust en ontspanning gewerkt kan worden tijdens de les. 

Elke les begin ik met het uitleggen van het thema van de les, ik doe dingen voor en leg eventuele technieken uit. Daarna is er ruimte om te oefenen en wordt de tekening van die les opgezet. In de meeste gevallen zal deze thuis verder uitgewerkt moeten worden. 
Elke cursus bestaat uit een blok van meerdere lessen en duurt per les ongeveer 2,5 uur.


De cursussen zijn inclusief gebruik van materiaal en papier. Ook ontvang je elke les een samenvatting van de les op papier zodat je de behandelde stof thuis nog eens rustig kunt door lezen. En natuurlijk staat er een kopje koffie of thee met wat lekkers klaar!

 

Hieronder vind je het overzicht van het cursus aanbod en daar vind je ook meer informatie over de desbetreffende cursus door op de afbeelding te klikken.


Basiscursus Mandala tekenen  

Tijdens deze Basiscursus Mandala tekenen leer je de grondbeginselen van het mandala tekenen.

Het leuke is dat iedereen het kan, ook als je nog geen of weinig ervaring hebt met tekenen is dit een hele leuke creatieve manier om er mee te beginnen.

€ 150,- p.p voor 8 lessen


Naast dat de cursussen periodiek worden ingepland kunnen de cursussen ook op aanvraag geboekt worden. 

Er zijn verschillende mogelijkheden:

1) Kom je vanaf 2 personen dan betaal je het cursustarief zoals aangegeven bij de desbetreffende cursus. En wordt de cursus verzorgd bij mij in mijn huiskamer-atelier.

De lessen zullen 1 keer in de 14 dagen plaatsvinden zodat je voldoende tijd hebt om je tekening thuis verder uit te werken.

2) Wil je de cursus alleen volgen, dan reken ik het privéles tarief van €55,- per les. Wel kunnen we dan creatiever omgaan met locatie/dag/tijdstip. In de regio Ulft (straal ± 25 km) kan ik dan ook bij jouw thuis komen. En kunnen we bijvoorbeeld in plaats van om de 14 dagen ook 1 keer in de maand afspreken. 


Klik hier voor meer informatie over de aanmeldprocedure mocht je daar niet uitkomen.