Cursussen

Bij het geven van mijn cursussen werk ik graag met een klein groepje zodat ik alle tijd heb voor individuele aandacht en er in alle rust en ontspanning gewerkt kan worden tijdens de les. 

Tijdens de lessen binnen de cursus gaan we stap voor stap  aan de slag en aan het einde van elke les maken we een uitgewerkte mandala of tekening. We starten deze in de les en in de meeste gevallen zal deze nog thuis uitgewerkt moeten worden. Daarom vinden de lessen ook om te 2 weken plaats zodat daar voldoende tijd voor is.
Elke cursus bestaat uit een blok van 8 lessen en duurt per les ongeveer 2,5 uur.


De cursussen zijn inclusief gebruik van materiaal en papier. Ook ontvang je een uitgebreid lesboek zodat je de behandelde stof thuis nog eens rustig kunt door lezen. En natuurlijk staat er een kopje koffie of thee met wat lekkers klaar!

 

Hieronder vind je het overzicht van het cursus aanbod en daar vind je ook meer informatie over de desbetreffende cursus door op de afbeelding te klikken.


De Kracht van Bloemen

Deze cursus is een alles omvattende cursus wat betreft de symboliek van bloemen, bloemenpsychometrie, het tekenen van bloemen in de mandala, energetische waarden en kleurenkennis en betekenissen. 

€ 150,- p.p voor 8 lessen


Basiscursus Mandala tekenen 

Tijdens deze Basiscursus Mandala tekenen leer je de grondbeginselen van het mandala tekenen.

Het leuke is dat iedereen het kan, ook als je nog geen of weinig ervaring hebt met tekenen is dit een hele leuke creatieve manier om er mee te beginnen.

€ 125,- p.p voor 8 lessen

Verdiepingscursus Mandala tekenen 

Tijdens de cursus gaan we diverse mandala thema's behandelen. We gaan dieper in op de technieken, betekenis en het toepassen van kleurmaterialen en papier. Dus wil je graag nieuwe dingen leren, ontdekken en gezellig creatief bezig zijn dan is deze verdiepingscursus helemaal wat voor jouw.

€ 125,- p.p voor 8 lessen

Mandala tekenen met patroontjes 

Tijdens deze cursus ga je 8 mandala's uitwerken. Elke les gaan we een andere opzet en andere patroontjes gebruiken. 

Ook gaan we op verschillende kleuren papier werken. 

€ 125,- p.p voor 8 lessen

Basiscursus Heilige Geometrie  

Tijdens deze Basiscursus Heilige Geometrie leer je de grondbeginselen en theorieën over de Heilige Geometrie en gaan we 8 mandala's opzetten aan de hand van de betekenis van de verschillende vormen.

 

 € 125,- p.p voor 8 lessen


De cursussen kunnen ook op aanvraag geboekt worden. 

Er zijn verschillende mogelijkheden:

1) Kom je vanaf 2 personen dan betaal je het cursustarief zoals aangegeven bij de desbetreffende cursus. En wordt de cursus verzorgd bij mij in mijn huiskamer-atelier.

De lessen zullen 1 keer in de 14 dagen plaatsvinden zodat je voldoende tijd hebt om je tekening thuis verder uit te werken.

2) Wil je de cursus alleen volgen, dan reken ik het privéles tarief van €55,- per les. Wel kunnen we dan creatiever omgaan met locatie/dag/tijdstip. In de regio Ulft (straal ± 25 km) kan ik dan ook bij jouw thuis komen. En kunnen we bijvoorbeeld in plaats van om de 14 dagen ook 1 keer in de maand afspreken. 

3) Wil je de cursus volgen en kom je alleen, maar wil of kun je je niet het privéles tarief veroorloven? Neem dan even contact met mij op. Het is vaak dat mensen zich apart bij mij melden en ik kan dan alsnog een groepje samenstellen van meerdere personen zodat jullie voor het gewone cursustarief de lessen kunnen komen volgen.  Of ik start de cursus in een nieuwe cursusseizoen misschien sowieso, wat ik je dan wel zal laten weten.


Zorg ervoor dat je tijdens het aanmelden alle stappen doorloopt en dat je dit scherm hebt gekregen. Is dit niet het geval? Dan moet je nog even doorklikken.

Heb je binnen enkele minuten geen bevestigingsmail ontvangen, neem dan even contact met mijn op.


Klik op de foto voor een uitgebreide beschrijving van de te doorlopen stappen.

(Je vind de PDF ook onderaan deze pagina.)

 

Download
Stappenplan webshop 08-2019 KZC.pdf
Adobe Acrobat document 761.4 KB