Cursussen

De cursussen worden in mijn huiskameratelier gegeven in Ulft (Gld), waar plaats is voor 4 personen. Ik werk graag met een klein groepje zodat ik alle tijd heb voor individuele aandacht en er in alle rust en ontspanning gewerkt kan worden tijdens de les. 
Tijdens de lessen binnen de cursus gaan we aan de slag met de basiskennis, kleur- en tekentechnieken en aan het einde van elke les maken we een uitgewerkte mandala of tekening. We starten deze in de les en in de meeste gevallen zal deze nog thuis uitgewerkt moeten worden. Daarom vinden de lessen ook om te 2 weken plaats zodat daar voldoende tijd voor is.
Elke cursus bestaat uit een blok van 8 lessen en duurt per les ongeveer 2,5 uur.


De cursussen zijn inclusief gebruik van materiaal en papier. Ook ontvang je een uitgebreid lesboek zodat je de behandelde stof thuis nog eens rustig kunt door lezen. En natuurlijk staat er een kopje koffie of thee met wat lekkers klaar!
De cursussen kosten €125,- per blok van 8 lessen.

  

Hieronder vind je het overzicht van het cursus aanbod en daar vind je ook meer informatie over de desbetreffende cursus door op de afbeelding te klikken.

 Basiscursus Mandala tekenen Start 30 augustus 2017

 

Tijdens deze Basiscursus Mandala tekenen leer je de grondbeginselen van het mandala tekenen.

Het leuke is dat iedereen het kan, ook als je nog geen of weinig ervaring hebt met tekenen is dit een hele leuke creatieve manier om er mee te beginnen.

 Verdiepingscursus Mandala tekenen Start 23 augustus 2017

 

 Deze Verdiepingscursus Mandala tekenen is bedoeld voor degene die de Basiscursus Mandala tekenen hebben gedaan bij Kim & Zo Creations of een Mandala (basis-) cursus elders. En graag nieuwe dingen willen leren, kleur- en tekentechnieken willen ontdekken en gezellig creatief bezig willen zijn.

Tijdens de cursus gaan we dieper in op de technieken en toepassen van kleurmaterialen en papier.

 Verdiepingscursus Heilige Geometrie Start 28 augustus 2017

 

 Deze Verdiepingscursus Mandala tekenen is bedoeld voor degene die de Basiscursus Mandala tekenen hebben gedaan bij Kim & Zo Creations of een Mandala (basis-) cursus elders. En zich graag willen verdiepen in het tekenen en de betekenis van de Heilige Geometrie. Tijdens de cursus gaan we 8 mandala's opzetten aan de hand van de betekenis van de verschillende vormen.

 

 

Er is een mogelijkheid om een introductieles te volgen om te kijken of Mandala tekenen wat voor jou is. Deze les kun je voor jezelf aanvragen maar ook met meerdere personen. Voor vrijblijvende informatie mag je hierover altijd contact met mij opnemen.