Cursussen

Bij het geven van mijn cursussen werk ik graag met een klein groepje zodat ik alle tijd heb voor individuele aandacht en er in alle rust en ontspanning gewerkt kan worden tijdens de les. 

Tijdens de lessen binnen de cursus gaan we stap voor stap  aan de slag en aan het einde van elke les maken we een uitgewerkte mandala of tekening. We starten deze in de les en in de meeste gevallen zal deze nog thuis uitgewerkt moeten worden. Daarom vinden de lessen ook om te 2 weken plaats zodat daar voldoende tijd voor is.
Elke cursus bestaat uit een blok van 8 lessen en duurt per les ongeveer 2,5 uur.


De cursussen zijn inclusief gebruik van materiaal en papier. Ook ontvang je een uitgebreid lesboek zodat je de behandelde stof thuis nog eens rustig kunt door lezen. En natuurlijk staat er een kopje koffie of thee met wat lekkers klaar!

 

De cursussen kunnen op aanvraag geboekt worden. Zodat deze flexibel en naar ieders wens ingepland kunnen worden.

Er zijn 2 verschillende mogelijkheden:

1) Kom je vanaf 2 personen dan zijn de kosten €125,- p.p voor 8 lessen. En wordt de cursus verzorgt bij mij in mijn huiskamer-atelier.

De lessen zullen 1 keer in de 14 dagen plaatsvinden zodat je voldoende tijd hebt om je tekening thuis verder uit te werken.

2) Wil je de cursus alleen volgen, dan reken ik het privéles tarief van €55,- per les. Wel kunnen we dan creatiever omgaan met locatie/dag/tijdstip. In de regio Ulft (straal ± 25 km) kan ik dan ook bij jouw thuis komen. En kunnen we bijvoorbeeld in plaats van om de 14 dagen ook 1 keer in de maand afspreken.

 

Hieronder vind je het overzicht van het cursus aanbod en daar vind je ook meer informatie over de desbetreffende cursus door op de afbeelding te klikken.

Basiscursus Mandala tekenen 

Tijdens deze Basiscursus Mandala tekenen leer je de grondbeginselen van het mandala tekenen.

Het leuke is dat iedereen het kan, ook als je nog geen of weinig ervaring hebt met tekenen is dit een hele leuke creatieve manier om er mee te beginnen.

Mandala tekenen met patroontjes 

Tijdens deze cursus ga je 8 mandala's uitwerken. Elke les gaan we een andere opzet en andere patroontjes gebruiken. 

Ook gaan we op verschillende kleuren papier werken. 

 

Verdiepingscursus Mandala tekenen 

Tijdens de cursus gaan we diverse mandala thema's behandelen. We gaan dieper in op de technieken, betekenis en het toepassen van kleurmaterialen en papier. Dus wil je graag nieuwe dingen leren, ontdekken en gezellig creatief bezig zijn dan is deze verdiepingscursus helemaal wat voor jouw.

 

Basiscursus Heilige Geometrie  

Tijdens deze Basiscursus Heilige Geometrie leer je de grondbeginselen en theorieën over de Heilige Geometrie en gaan we 8 mandala's opzetten aan de hand van de betekenis van de verschillende vormen.