Logo & Huisstijl design


Ben je opzoek naar een (botanisch) logo en/of huisstijl? Wil je graag binnen jouw bedrijf uitstralen waar je voor staat en wie je bent? Dan kijk ik graag samen met jouw naar de mogelijkheden.

Mijn stijl typeert zich door ontwerpen te maken die geïnspireerd zijn door de natuur. Fris en modern zijn en vooral helemaal aansluiten op jouw bedrijf.


Een logo kan gemaakt worden in zwart/wit, in kleur of een combinatie. Vanuit het logo kunnen we dan verder borduren voor de algehele huisstijl. Denk daarbij aan visitekaartjes, briefpapier en dergelijke.

 

Persoonlijke benadering is voor mij heel belangrijk. Daarom vind ik het fijn om vooraf een goed oriënterend gesprek te hebben over welke wensen er zijn. Ook tijdens het uitwerken van de opdracht is er regelmatig contact om tot een goed eindresultaat te komen samen.


Voorbeelden ontworpen Logo designs


Omdat er zoveel mogelijk is heb ik een prijsindicatie gemaakt met alle mogelijkheden. Je kunt onderstaand formulier gebruiken om deze informatie aan te vragen en je eventuele wensen alvast door te geven. Ik streef er naar om binnen 3 werkdagen te antwoorden op je aanvraag.

 

Ik maak daarna graag een vrijblijvende offerte zodat je kunt kijken of het bij je budget past.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Lees om onduidelijkheden te voor komen ook altijd de algemene voorwaarden op deze website.