Fine Line Creations

Naast het kleurpotlood werk ik ook heel graag met een fineliner. De fineliner is ideaal om op een vrije en originele manier bloemen, planten, insecten en botanische patronen te tekenen. Deze manier van botanisch tekenen wordt ook wel botanisch illustreren genoemd.

 

Bij gebruik van een goeie, watervaste fineliner kun je ook verschillende materialen combineren binnen je tekening. Denk daarbij aan kleurpotlood, markers, aquarelverf en ecoline enz. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

In diverse workshops leer ik je hoe je dit op een eenvoudige manier stap voor stap kunt doen. Ik leer je onder andere bloemen, planten, insecten of botanische patronen te tekenen en deze met elkaar te combineren zodat er een mooi arrangement op je papier of andere ondergrond ontstaat. Je kunt deze verwerken in allerlei tekeningen. Denk aan een mandala, in combinatie met handlettering of bijvoorbeeld als versier-rand op een wenskaart. En ook in je Art en/of Bullet Journal.

 

Naast het thema leer je elke workshop nieuwe bloemen, planten en/of patronen te tekenen. Zodat als je naar verschillende workshops komt je ook daarin bijleert en ze met elkaar kunt gaan combineren.