Botanical & Nature Art


Werk in opdracht

Wil je graag een botanische tekening van een bepaalde plant of bloem? Of een realistische tekening van een insect, vlinder of ander door de natuur geïnspireerd voorwerp? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

 

De materialen die ik gebruik voor mijn tekeningen zijn grafiet, kleurpotlood, aquarel of pen/inkt, of een combinatie. Je kunt zelf aangeven welk materiaal je voorkeur heeft. 

De tekeningen worden gemaakt op passend witpapier horend bij het gekozen materiaal en hebben een mooie dikte zodat ze goed bewaard en ingelijst kunnen worden.
Er kan bij een kleurpotloodtekening ook gekozen worden voor bruin of zwart papier.

 

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn is het lastig om een vaste prijs te hanteren en ik kijk dan ook graag samen met jouw naar de mogelijkheden. 

 

Je kunt onderstaand formulier gebruiken om informatie aan te vragen en je eventuele wensen alvast door te geven. Ik streef er naar om binnen 3 werkdagen te antwoorden op je aanvraag.

 

Om een indruk te krijgen van mijn stijl kun je vind je hier enkele voorbeelden.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Het maken van een botanische tekening kost veel tijd en planning. Dus hou daar rekening mee bij je aanvraag zodat je niet voor een teleurstelling komt te staan.

 

Lees om onduidelijkheden te voor komen ook altijd de algemene voorwaarden op deze website.

Ik maak geen huisdier portretten en ook personen vallen niet binnen mijn onderwerpen.